طرز تهیه پیتزای رولتی ژامبون و آناناس

به گزارش عینک ریبن، پیتزای رولتی ژامبون و آناناس یک غذای خوشمزه با طعمی متفاوت است که با یک بار خوردن عاشق آن می شوید.

طرز تهیه پیتزای رولتی ژامبون و آناناس

دستور پخت این غذا برای 8 نفر در مدت زمان 40 دقیقه می باشد.

مواد لازم برای پیتزای رولتی ژامبون و آناناس

آرد

250 گرم

بکینگ پودر

یک و نیم قاشق چای خوری

کره خرد نموده

40 گرم

شیر

125 میلی گرم

پوره گوجه فرنگی

3 قاشق سوپ خوری

پیاز خرد نموده

2 عدد کوچک

آناناس خرد نموده

4 حلقه

ژامبون که به شکل خلالی خرد شده

200 گرم

پنیر گودا رنده شده

80 گرم

جعفری خرد شده

3 قاشق چای خوری

دستور پخت پیتزای رولتی ژامبون و آناناس

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد و یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید و دو سینی فر را با روغن چرب نمایید.
  2. حالا آرد و بکینگ پودر را در کاسه الک کنید، کره را به آن اضافه کنید و با سر انگشتانتان خوب آنها را مخلوط کنید تا شبیه خرده نان گردد.
  3. سپس در مرکز آن حفره ای ایجاد کنید و شیر را در آن بریزید و به یاری پالت، آن را با آرد به گونه ای مخلوط نمایید که مواد به شکل خمیر درآید.
  4. خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید قرار دهید، سپس خمیر را دو نیم کنید و هر نیم را به شکل مستطیل 20*30 سانتی متری با ضخامت 5 میلی متر باز کنید.
  5. اکنون پوره گوجه فرنگی (سس کچاپ و گوجه فرنگی) را روی خمیر طوری پخش کنید که از هر طرف یک سانتی متر خالی بماند.
  6. حالا پیاز، آناناس، ژامبون، پنیر گودا و جعفری را با هم ترکیب کنید و روی پوره گوجه فرنگی پخش کنید و این بار 2 سانتی متر خمیر را از هر طرف خالی نگه دارید.
  7. به یاری کاغذ روغنی خمیر را از درازا رول نمایید. حال هر رول را به 8 قسمت برش بزنید و در سینی فر بگذارید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا روی آن طلایی رنگ گردد.

پیتزای رولتی خوشمزه شما آماده است آن را به زیبایی تزئین و در سفره قرار دهید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه پیتزای رولتی ژامبون و آناناس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزای رولتی ژامبون و آناناس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید