توصیه هایی برای ورود به بازار کار در رشته مهندسی صنایع غذایی

به گزارش عینک ریبن، انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان، با هدف آشنایی دانشجویان با چالش ها و قوانین ورود به بازار کار، سلسله نشست هایی را برگزار کرد.

توصیه هایی برای ورود به بازار کار در رشته مهندسی صنایع غذایی

به گزارش باشگاه دانشجویان عینک ریبن، این برنامه در قالب سه نشست و با حضور و سخنرانی فارغ التحصیلان رشته مهندسی صنایع که در حال حاضر به عنوان مسئولان فنی، مدیران کنترل کیفیت و بازرسان صنایع غذایی مشغول به فعالیت هستند، برپا شد.

نوشین باغی، دبیر انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی کردستان درباره محورهایی که در این جلسات مطرح شد، اعلام نمود: سخنرانان در این جلسات، بر اهمیت فعالیت های دوران دانشجویی اعم از عضویت در انجمن علمی رشته، فعالیت در نشریات دانشجویی، همکاری در برگزاری دوره ها، کارگاه ها و همایش ها تاکید کردند و این فعالیت ها را برای ارتقای رزومه دانشجویان موثر دانستند.

او اضافه نمود: در مورد نحوه ورود به بازارکار بعد از فارغ التحصیلی سخنرانان تاکید داشتند که دانشجویان از همان سال آخر با ارسال رزومه های خود به کارخانجات و ارگان های مختلف پیگیر اشتغال باشند. در صورتی که رزومه آنها مورد قبول کارفرما قرار گیرد به مصاحبه دعوت می شوند که ضروری است برای با موفقیت پشت سر گذاشتن مصاحبه خود، اطلاعات کافی را در مورد شرکت مورد نظر، محصولات تولیدی آن، استانداردهای مربوط به آن محصول، داشته باشند و به عنوان فردی که در حوزه صنایع غذایی تحصیل نموده است باید علم کافی را در زمینه ISO ، GMP و Haccp و سایر دانش های مرتبط داشته باشند. بنابراین بهتر است در همان دوران تحصیل دانش تخصصی خود را افزایش دهند و صرفا به مطالعه دروس دانشگاهی اکتفا ننمایند.

باغی به توصیه سخنرانان به دانشجویان درباره واحدهای آزمایشگاهی اشاره نمود و گفت: توصیه سخنرانان به دانشجویان صنایع غذایی در مورد واحد های آزمایشگاهی دوران تحصیل این است که صرفا در آزمایشگاه ها نظاره گر نباشند و سعی نمایند با همه تجهیزات آزمایشگاهی و نحوه انجام آزمایشات، آشنایی لازم را داشته باشند و به هیچ عنوان به انجام آزمایش به وسیله اساتید اکتفا ننمایند. چرا که همین آزمایشات است که بعدها در صنعت به کار آنها می آید.

دبیر انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی کردستان توضیح داد: به صورت کلی توصیه سخنرانان به شرکت نمایندگان این بود که در دوران دانشجویی، فعال باشند و صرفا یک دانشجوی تک بعدی نباشند. در سرانجام هر نشست نیز، شرکت نمایندگان از سخنرانان سوالاتی را می پرسیدند و به تمامی سوالات شرکت نمایندگان پاسخ داده شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "توصیه هایی برای ورود به بازار کار در رشته مهندسی صنایع غذایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توصیه هایی برای ورود به بازار کار در رشته مهندسی صنایع غذایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید