مزایا و معایب برترین روش های مهاجرت به کانادا

به گزارش عینک ریبن، رپرتاژ آگهی- مگه میشه کسی از مهاجرت به کانادا پشیمون بشه. این جمله را احتمالا زمانی با خودتان می گویید که به گوشتان می رسد که یکی از دوستان یا آشنایان تان، کانادا را برای ادامه زندگی خود انتخاب نموده و برای همواره از کشور رفته است.

مزایا و معایب برترین روش های مهاجرت به کانادا

بله درست است، مهاجرت به کشوری پیشرفته با اوضاع مالی خوب و نرخ بیکاری پایین، بسیار عالی است. اما اگر بخواهیم با شما صادقانه صحبت کنیم، همواره همه چیز آن طور که بنظر می رسد خوب نیست!!!

کانادا صدها روش مهاجرتی پیش پای متقاضیان می گذارد. این شما هستید که باید مزایا و معایب روش های مهاجرت به کانادا را یک به یک و به یاری یک وکیل حرفه ای آنالیز کنید تا قدم درست را در این راه بردارید.

مهاجرت را جدی بگیرید! ابتدا خوب فکر کنید که چرا قصد مهاجرت دارید، برای مثال در پی رفاه کاری بیشتر هستید یا برای ادامه تحصیل مهاجرت می کنید؟ ضروری است دقیق و جزیی موضع خود را تعیین کنید، برای مثال پاسخ شما این است که برای یافتن کاری مناسب قصد سفر دارید، اما آیا برای مدت کوتاهی قصد ماندن و کار کردن در کشور مقصد دارید یا تا انتها عمر در آن جا می مانید؟

چه مقصدتان کانادا باشد و چه هر کشور دیگر، مهاجرت یعنی ترک یک دیار برای همواره و زندگی در یک کشور دیگر تا آخر عمر.

پس باید پیش از گرفتن هر تصمیمی درباره روش های مهاجرت به کانادا تحقیق کنید. شما هم می توانید برای اطلاع بیشتر به لینک yun.ir/og0q12 بروید و هم بهتر است تا انتها این مطلب همراه ما باشید. قصد داریم برای اینکه یک تصمیم گیری درست داشته باشید، مزایا و معایب تعدادی از این روش ها را مرور کنیم …

مهاجرت به کانادا به وسیله استارتاپ و سرمایه گذاری

مزایا

** شما با اخذ این ویزا احتیاجی ندارید که دارایی خود را برای راه اندازی یک کسب و کار، سرمایه گذاری کنید بلکه شرکت های بخصوصی هزینه های لازم را متقبل می شوند.

** معمولا سرمایه گذاران در این روش احتیاجی به داشتن تحصیلات عالی و نمره زبان بالا نخواهند داشت.

** پس از گذشت مدتی می توانید برای خود و اعضای خانواده تان اقامت دائم کانادا را دریافت کنید.

** متقاضیان با این روش با تعداد بسیاری از برنامه ها مهاجرتی رو به رو خواهند شد که هر کدام شرایط بخصوصی دارد.

معایب

** در بیشتر برنامه های سرمایه گذاری کانادا، شما تنها زمانی می توانید اقامت دائم این کشور را دریافت کنید که فرایند ای چند مرحله ای و زمان بر را بگذرانید.

** این روش مهاجرتی شاید مزایای بسیاری داشته باشد اما تنها برای قشر تعیینی از جامعه ایجاد شده است و به علت احتیاج به تمکن بالا برای سایرین قابل دسترس نیست.

** در کانادا برخلاف کشورهای اروپایی و سایر کشورهای قاره آمریکا امکان اخذ اقامت به وسیله خرید ملک، سرمایه گذاری در اوراق و اهدای پول به دولت کمی محدودتر و سخت تر است. موضوع سرمایه گذاری در این کشور براساس کارآفرینی و ایجاد کسب و کار است طبیعتا افراد کمتری را جذب می نماید.

مهاجرت به کانادا به وسیله برنامه اکسپرس اینتری

مزایا

** اکسپرس اینتری یا همان ورود سریع همانطور که از نامش پیداست از جمله مهمترین روش های مهاجرت به کاناداست که شما متقاضیان می توانید حداقل ظرف مدت شش ماه به اقامت کانادا دست پیدا کنید.

** در این روش حتما به پیشنهاد کاری از طرف یک کارفرما احتیاج ندارید البته درصورت دارا بودن این پیشنهاد امتیازتان بالا رفته و شانس پذیرش بیشتری دارید.

** این روش نه تنها برای افراد تحصیل نموده و متخصص در مشاغلی مثل پزشکی یا مهندسی است بلکه متقاضیانی که داری مهارت فنی مثل نجاری، نانوایی، تعمیرات ماشین و… هستند هم می توانند به وسیله برنامه اکسپرس انتری برای مهاجرت اقدام نمایند.

** گزینشی بودن این سیستم موجب شده که عدالت به خوبی رعایت گردد و افرادی که صلاحیت بیشتری دارند در اولویت قرار خواهند گرفت.

معایب

** در برنامه تجربه کانادایی که یکی از زیرمجموعه های اکسپرس اینتری است، تنها متقاضیانی واجد شرایط هستند که در سه سال اخیر تجربه کار در کانادا را داشته باشند.

** یکی دیگر از زیرمجموعه های اکسپرس اینتری، برنامه نیروی متخصص فنی است که شما به اسم متقاضی برای شرکت در آن می بایست پیشنهاد کاری داشته باشید.

مهاجرت به کانادا به وسیله برنامه مهاجرت استانی

مزایا

** یکی از مهمترین مزایا برنامه مهاجرت استانی این است که طیف وسیعی از مهاجران را در زمینه های کارآفرینی یا خوداشتغالی، سرمایه گذاری، نیروی متخصص و … جذب می کند و از تنوع بالایی برخوردار است.

** در این برنامه افراد نیمه ماهر هم فرصت این را دارند که شانس خود را برای اخذ اقامت دائم کانادا امتحان نمایند. همانطور که پیش تر هم گفتیم این مزیت در سیستم اکسپرس اینتری دیده نمی گردد چرا که در پی افراد متخصص و ماهر است. به همین علت اگر نمره کمتری در برنامه اکسپرس اینتری کسب نموده اید، نگران نباشید و شانس خود را در pnp بسنجید.

معایب

** برنامه استانی متناسب با احتیاجهای هر استان ایجاد شده، به همین علت متقاضیانی که در این برنامه انتخاب می شوند تنها می توانند در همان استان اقامت داشته باشند.

** اگر می خواهید در برخی از برنامه های استانی کانادا واجد شرایط باشید پس به سابقه حضور، کار یا تحصیل در کانادا احتیاج خواهید داشت.

** فرایند اخذ اقامت دائم در برنامه مهاجرت استانی کانادا برخلاف اکسپرس اینتری کمی زمان بر است. (فرایند هایی که به وسیله اکسپرس اینتری انجام می شوند به صورت آنلاین خواهند بود و سایر برنامه هایی که مستقل هستند، فرایند طولانی تری را طی می نمایند.)

مهاجرت به کانادا به وسیله اخذ ویزای فامیلی و اسپانسرشیپ

مزایا

** افراد اسپانسر شده می توانند به صورت open work در کانادا کار نمایند.

** خوشبختانه تحصیلات عالی، تخصص کاری و شغلی و … از جمله احتیاجهای افراد اسپانسر شده برای اخذ اقامت کانادا نیست.

معایب

** درصورتی که یکی از اعضای درجه یک خانواده تان در کانادا اقامت نداشته باشد، متاسفانه شما نمی توانید از این طریق برای مهاجرت اقدام نمایید.

** فرایند زمانی دریافت ویزای فامیلی تقریبا زیاد است.

مهاجرت به کانادا به وسیله تحصیل

مزایا

** شما با این روش حتی درصورتی که بلافاصله پیروز به دریافت اقامت دائم کانادا نشده باشید بازهم به علت اخذ مدرک کانادایی، شانس بسیار بالایی در درخواست های بعدی خود خواهید داشت.

** دولت کانادا فرصت کافی برای پیدا کردن شغل به دانشجویان خارجی که از دانشگاه های کانادا فارغ التحصیل می شوند، می دهد. درضمن افراد فرایند آسان تری برای اقامت دائم کانادا طی می نمایند.

معایب

** نمی توان با قطعیت تضمین کرد که اقامت دائم کانادا را دریافت خواهید کرد!

** شما به وسیله تحصیل نمی توانید به طور مستقیم برای اقامت دائم کانادا درخواست بدهید.

** اگر آفیسر در اداره ویزا فکر کند هدف شما از درخواست ویزای تحصیلی کانادا، اخذ اقامت دائم است امکان ریجکت شدن ویزا وجود دارد، زیرا همانطور که اشاره کردیم مجوز تحصیلی نوعی ویزای اقامت موقت است که با هدف تحصیل دانشجویان ایجاد شده است.

منبع: شفقنا اقتصادی

به "مزایا و معایب برترین روش های مهاجرت به کانادا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مزایا و معایب برترین روش های مهاجرت به کانادا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید