تاثیرات خوردن لوبیا سبز از نظر علمی

به گزارش عینک ریبن، اگر شما عاشق لوبیا سبز هستید، پس شانس آورده اید. این سبزیجات یکی از محبوب ترین سبزیجات هستند که در ایالات متحده مصرف می شوند. این سبزیجات خوشمزه که در زمان شکرگزاری خورده می شوند، با روغن زیتون و سیر تفت داده می شوند و یا به صورت خام مصرف می شوند و بسیار کاربردی و ارزان هستند.

تاثیرات خوردن لوبیا سبز از نظر علمی

و وقتی نوبت به ارزش غذایی می رسد، این سبزیجات بی فایده نیستند. از ویتامین C گرفته تا آهن و منیزیم مفید برای قلب، لوبیا سبز قطعاً به اسم یک منبع مغذی در نظر گرفته می گردد.

با خوردن لوبیا سبز، در اینجا بعضی از اثرات سلامتی را که ممکن است تجربه کنید آورده شده است. ادامه مطلب را بخوانید.

1 ممکن است اجابت مزاج سالم داشته باشید

فیبر و حرکات روده سالم دست به دست هم می دهند، زیرا خوردن اندازه کافی فیبر غذایی می تواند به منظم و سالم ماندن مدفوع یاری کند. یک فنجان لوبیا سبز حاوی 2.7 گرم فیبر است، یک ماده مغذی که در صورت مصرف کافی می تواند به افزایش دفعات اجابت مزاج و مبارزه با یبوست یاری کند.

2. ممکن است کلسترول LDL را کاهش دهد

خوبی فیبر موجود در لوبیا سبز این است که از فیبر محلول و نامحلول تشکیل شده است. فیبر محلول می تواند تعدادی از مزایای سلامتی، از جمله یاری به کاهش کلسترول بد LDL را ارائه دهد. در حقیقت، مصرف 2 تا 10 گرم فیبر محلول در روز با کاهش قابل توجه کلسترول کل و کلسترول LDL مرتبط است.

3. اگر باردار هستید ممکن است خطر نقایص مادرزادی کاهش یابد

فولات یک ماده مغذی کلیدی است که می تواند خطر ابتلا به بعضی نقص های مادرزادی در دوران بارداری، از جمله اسپینا بیفیدا را کاهش دهد. یک فنجان لوبیا سبز حاوی 33 میکروگرم فولات است که به مادران باردار یاری می نماید تا نیازهای خود و کودک خود را به طرز خوشمزه ای برآورده نمایند.

4. ممکن است سیستم ایمنی سالمی داشته باشید

وقتی به غذاهای تقویت نماینده سیستم ایمنی فکر می کنید، لوبیا سبز ممکن است در فکر شما نباشد اما باید باشد! یک فنجان لوبیا سبز حاوی ویتامین C، روی، ویتامین A و تعدادی دیگر از مواد مغذی تقویت نماینده سیستم ایمنی بدن است.

5. ممکن است کاهش فشار خون را تجربه کنید

لوبیا سبز نه تنها یک منبع قدرتمند در خصوص ویتامین ها و مواد معدنی است. این سبزیجات کوچک بعلاوه حاوی آنتی اکسیدان منحصر به فردی به نام کوئرستین هستند.

این آنتی اکسیدان نه تنها به مبارزه با استرس اکسیداتیو در بدن یاری می نماید، بلکه می تواند فشار خون را به صورت طبیعی کاهش دهد.

6. ممکن است خطر ابتلا به بعضی سرطان ها کاهش یابد

آنتی اکسیدان دیگری که در لوبیا سبز زیاد یافت می گردد، کامفرول است، فلاونوئیدی که در بسیاری از میوه ها و سبزیجات یافت می گردد.

این آنتی اکسیدان با اثراتی مانند مهار رشد سلول های سرطانی و دفاع از بدن در برابر رادیکال های آزاد که باعث توسعه سرطان می گردد، مرتبط است.

منبع:

eatthis

منبع: هفت گنج

به "تاثیرات خوردن لوبیا سبز از نظر علمی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیرات خوردن لوبیا سبز از نظر علمی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید