شبکه نمایش خانگی الگوی ایرانی ندارد

به گزارش عینک ریبن، یک پژوهشگر عرصه رسانه اعلام کرد: آثار نمایش خانگی الگوی ایرانی ندارد و مانند مهاجرانی که وارد کشور می شوند از یک فرهنگ تخریبی می آیند و بنیان فرهنگ جامعه را بر هم می ریزد.

شبکه نمایش خانگی الگوی ایرانی ندارد

به گزارش گروه فرهنگی عینک ریبن، برنامه گفتگوی فرهنگی با حضور حسین سلطان محمدی کارشناس و پژوهشگر عرصه رسانه در خصوص وِلنگاری شبکه نمایش خانگی روی آنتن رفت.

وی شبکه نمایش خانگی را شبکه ای دانست که به صورت انتخابی در داخل خانواده استفاده می گردد و هرمحصول فرهنگی که در این بنیان عرضه می گردد و اعضای خانواده آن را به صورت فردی و خانوادگی نگاه می نمایند، باید خصوصیاتی داشته باشد که اصول انسجام جمعی خانواده به عنوان هسته اول اجتماع را بتواند تقویت کند.

سلطان محمدی ضمن اشاره به فرهنگ و راستا فکری که از غرب در شبکه نمایش خانگی وارد می گردد، بیان نمود: این فرهنگ نگرانی هایی در خصوص حفظ ساختار خانواده و تَرَک هایی برای فروپاشی خانواده ایجاد می نماید و انسجام پیوند همسری، والدین و فرزندی، پوشش و رفتار را بر هم می ریزد.

به گفته این کارشناس رسانه، پر رنگ ترین آثاری که در مقابل خانواده و جامعه ایرانی در شبکه خانگی ساخته می گردد در خیلی از موارد به دلیل ورود به مسائلی است که می تواند در ذهن رسوب کند و درستی پیشنهاد زندگی را بر ذهن جمعی تحمیل کند که برآیند نهایی آن ایجاد نوعی تزلزل فکری و اجتماعی و انشقاق جامعه است.

وی یکی از مسائل بنیانی در شبکه های خانگی را تحمیل فرهنگ غالب بر بنیان فکری جامعه دانست و گفت: شبکه نمایش خانگی با انبوه آثار شلوغ شده است که خیلی از آن ها زائد است.

سلطان محمدی با بیان اینکه همه افراد مختلفی که وارد یک کشور می شوند، قاعده کلی فرهنگ میزبان را رعایت می نمایند بیان نمود: آثار نمایش خانگی الگوی ایرانی ندارد و محتوایی که شکل می گیرد مانند مهاجرانی که وارد یک کشور میزبان می شوند از یک فرهنگ تخریبی می آیند و باید طوری توزیع شوند که بنیان فرهنگ جامعه حفظ گردد.

این پژوهشگر ضمن اشاربه به زمان 1000 دقیقه ای کل داستان که 90 درصد به ترویج و تثبیت راه اشتباه می گذرد، اذعان کرد: حتی در همان جا هایی که این روش و فرهنگ وارد کشور شده است، اینگونه رفتار نمی گردد.

وی ادامه داد: در این آثار برنامه ریزی به نحوی است که در طول آن به قدری انباشته می کنیم تا ذهن آرام آرام پُر می گردد و ظرفیت سلامت اندیشه بر هم می ریزد و در نهایت در چند قسمت پایانی نتیجه گیری می کنیم.

سلطان محمدی از کوشش فرهنگ میهمان و عدم مقاومت فرهنگ میزبان سخن گفت و ادامه داد: ما قاعده ای برای بر هم نزدن بنیان تبیین نکردیم و بنیان فکری را رها کردیم تا هرکس هرچه می خواهد بسازد.

وی در بخشی از صحبت های خود، ضمن گلایه از پخش مسابقه مافیا که در محیط های فساد نشر پیدا می نماید، عصر جدید را نمونه بومی خوبی معرفی کرد و اضافه نمود: در بسیاری از آثار شبکه خانگی و حتی جشنواره فجر سال جاری که حدود شش فیلم آغشته به مسائل خود کشی داشت، فرهنگ نا امیدی تروج می گردد.

این پژوهشگر از پیشتازی در دهه اول سینمای انقلاب تا رسیدن به تابع بودن، دنباله رو بودن و تا حدی زائد بودن در این دوره سخن گفت و گفت: ما حتی در آثارمان خوبی شهرها، پیشرفت ساختاری و هویت جامعه را به رخ نمی کشیم و تنها به دنبال طرح نقص و کاستی در آن ها هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "شبکه نمایش خانگی الگوی ایرانی ندارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شبکه نمایش خانگی الگوی ایرانی ندارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید