طرز تهیه شیرینی بهشتی

به گزارش عینک ریبن، شیرینی بهشتی شیرینی نرم و لطیف و از خانواده شیرینی های خشک است که در طعم و رنگ های مختلف تهیه می گردد.

طرز تهیه شیرینی بهشتی

با نزدیک شدن به فصل بهار و عید نوروز بسیاری از بانوان و علاقه مندان به آشپزی ترجیح می دهند شیرینی پذیرایی را در خانه تهیه نمایند. از جمله پر طرفدارترین شیرینی های سنتی عید نوروز می توان به انواع شیرینی قرابیه ، شیرینی شکرپاره ، شیرینی ونیزی ، شیرینی بهشتی یا کرکی و … اشاره نمود. در بخش آشپزی عینک ریبن با آموزش پخت شیرینی بهشتی همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی بهشتی :

  • آرد سفید 200 گرم
  • پودر قند 100 گرم
  • روغن جامد 100 گرم
  • روغن مایع 25 گرم
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری، زعفران دم نموده 2 قاشق مرباخوری
  • پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه :

  • ابتدا بگذارید روغن جامد در هوای محیط نرم گردد. سپس پودر قند را که قبلا الک نموده اید به آن اضافه نموده و با یاری همزن هم بزنید.
  • پس ازآنکه مخلوط یک دست و یکنواخت شد، وانیل را اضافه نموده و مجددا مواد را هم بزنید.
  • سپس آرد را کم کم اضافه کنید و با هر مرحله اضافه کردن آرد مواد را هم بزنید تا آرد گوله نگردد.
  • پس از اضافه کردن تمام آرد و خمیر شدن مواد، روغن مایع را به خمیر اضافه نموده و آن کمی ورز بدهید تا خمیر نرم و منسجم گردد.
  • خمیر را به دو نیم تقسیم نموده نیمی از خمیر را با پودر کاکائو یا زعفران مخلوط کنید و نیمی دیگر را سفید بگذارید.
  • مواد را داخل قیف ریخته و با یاری ماسوره ساده یا قیفی روی کاغذ روغنی با فاصله از هم شکوفه بزنید.
  • وقتی سینی آماده شد آن را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم نموده اید بگذارید و اجازه بدهید تا برای 10 تا 12 دقیقه شیرینی ها بپزند. قبل از قرار دادن شیرینی ها در فر می توانید آن ها را با پودر پسته تزیین کنید.

در پخت شیرینی بهشتی توجه داشته باشید وقتی شیرینی ها را از فر در می آورید هنوز کمی نرم هستند و باید اجازه بدهید تا بعد از سرد شدن خودشان را بگیرند.

منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه شیرینی بهشتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی بهشتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید