کشف ابزار مومیایی کردن در مصر
به گزارش عینک ریبن، باستان شناسان با کاوش در #مصر به ابزار و آثار تاریخی مرتبط با فرایند #مومیایی کردن اجساد از طریق مصریان باستان دست یافتند.
به گزارش دنیای سفر و به نقل از انشنت اوریجینز، مجموعه بزرگی از آثار تاریخی و ابزاری که از طریق مصریان باستان در فرایند مومیایی کردن اجساد به کار گرفته می شد در چندین گودال واقع در گورستان باستانی ابوصیر کشف شد. این گورستان در شمال سقاره و در نزدیکی قاهره قرار گرفته است.
ابوصیر گورستان عظیمی است که به دوران پادشاهی کهن مصر تعلق دارد و در آن اهرام، مقبره، معبد و دخمه اجساد مومیایی شده وجود دارد.
مصطفی وزیری دبیرکل شورای عالی آثار باستانی مصر محل کشف این آثار تاریخی را گودالی به طول و عرض 5.3 در 5.3 و عمق 14 متر توصیف کرده است. باستان شناسان با کاوش در این گودال توانستند 370 ظرف سفالین کشف کنند که در داخل آن ها بقایای موادی که در فرایند مومیایی کردن مورد استفاده قرار می گیرد وجود دارد.
مصریان باستان فرایند مومیایی کردن اجساد را برای آماده بودن آن ها در زندگی پس از مرگ آغاز کردند. آن ها معتقد بودند روح پس از مرگ از بدن جدا می شود و در بهشت ازیریس ایزد زندگی پس از مرگ مصریان باستان، به بدن ملحق می شود. اگر بدن بعد از مرگ سالم باقی نماند روح نمی تواند به آن ملحق شود و ورود به بهشت غیرممکن خواهد بود.
در طول قرن های متمادی فرایند مومیایی کردن با تغییراتی همراه بود و پیشرفته تر شد. اعضای داخلی بدن پس از خارج شدن از بدن به همراه مواد نگهدارنده در داخل ظروفی به همراه جسد دفن می شدند، با این حال قلب اغلب در داخل بدن باقی می ماند.
چهار مورد از این ظروف نیز در کاوش اخیر در گورستان ابوصیر کشف شد. این ظروف در زمان کشف خالی بودند، اما نام صاحب شان بر روی ظروف حکاکی شده است.
منبع: دنیای سفر