تاثیر افزودن ادویه ها به وعده غذایی در کاهش التهاب

به گزارش عینک ریبن، محققان دریافتند افزودن 6 گرم ادویه به وعده غذایی مملو از چربی و کربوهیدرات ها منجر به کاهش نشانه های التهاب ناشی از مصرف آنها می گردد.

تاثیر افزودن ادویه ها به وعده غذایی در کاهش التهاب

به گزارش عینک ریبن به نقل از خبرنگار مهر، کانی راجرز، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در این باره می گوید: افزودن انواع ادویه ها به وعده غذایی چرب یا پرکربوهیدرات می تواند راهی برای سالم تر کردن آن غذا باشد. ما در این مطالعه فقط به یک ادویه خاص اشاره نداریم.

محققان در این مطالعه، از مخلوطی از ریحان، برگ بو، فلفل سیاه، دارچین، گشنیز، زیره، زنجبیل، پونه کوهی، جعفری، فلفل قرمز، رزماری، آویشن و زردچوبه استفاده کردند.

به گفته راجرز، در مطالعه قبلی خواص ضدالتهابی انواع ادویه ها نظیر زنجبیل و زردچوبه اثبات شده بود.

بعلاوه، التهاب مزمن با پیامدهای بدی برای سلامت نظیر سرطان، بیماری قلبی عروقی و اضافه وزن و چاقی مرتبط است.

چرا باید به غذاهایمان ادویه اضافه کنیم؟

در سال های اخیر، محققان دریافتند التهاب می تواند بعد از مصرف وعده غذایی چرب یا حاوی قند بالا افزایش یابد.

در این مطالعه، 12 مرد در رده سنی 40 تا 65 سال که چاق بوده یا اضافه وزن داشته و حداقل یک فاکتور پرخطر بیماری قلبی عروقی را داشتند، مورد مطالعه قرار گرفتند.

به طور تصادفی هر شرکت کننده سه نوع وعده غذایی با چربی اشباع شده و کربوهیدرات بالا در سه روز جداگانه مصرف کردند: یک وعده بدون ادویه، یک وعده همراه با دو گرم از مخلوط ادویه ها، و یک وعده هم همراه با 6 گرم از مخلوط ادویه ها. سپس نمونه خون افراد جمع آوری و آنالیز شد.

بعد از آنالیز داده ها، محققان دریافتند سیتوکین های التهابی بعد از مصرف وعده غذایی حاوی 6 گرم ادویه کاهش یافت.

شش گرم ادویه تقریباً در حدود یک قاشق چای خوری یا یک قاشق سوپ خوری است.

محققان درحال انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه هستند.

منبع: همشهری آنلاین

به "تاثیر افزودن ادویه ها به وعده غذایی در کاهش التهاب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیر افزودن ادویه ها به وعده غذایی در کاهش التهاب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید