طرز تهیه پیتزای رولتی ژامبون و آناناس
به گزارش عینک ریبن، پیتزای رولتی ژامبون و آناناس یک غذای خوشمزه با طعمی متفاوت است که با یک بار خوردن عاشق آن می شوید.
دستور پخت این غذا برای 8 نفر در مدت زمان 40 دقیقه می باشد.
مواد لازم برای پیتزای رولتی ژامبون و آناناس
آرد | 250 گرم |
بکینگ پودر | یک و نیم قاشق چای خوری |
کره خرد نموده | 40 گرم |
شیر | 125 میلی گرم |
پوره گوجه فرنگی | 3 قاشق سوپ خوری |
پیاز خرد نموده | 2 عدد کوچک |
آناناس خرد نموده | 4 حلقه |
ژامبون که به شکل خلالی خرد شده | 200 گرم |
پنیر گودا رنده شده | 80 گرم |
جعفری خرد شده | 3 قاشق چای خوری |
دستور پخت پیتزای رولتی ژامبون و آناناس
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد و یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید و دو سینی فر را با روغن چرب نمایید.
- حالا آرد و بکینگ پودر را در کاسه الک کنید، کره را به آن اضافه کنید و با سر انگشتانتان خوب آنها را مخلوط کنید تا شبیه خرده نان گردد.
- سپس در مرکز آن حفره ای ایجاد کنید و شیر را در آن بریزید و به یاری پالت، آن را با آرد به گونه ای مخلوط نمایید که مواد به شکل خمیر درآید.
- خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید قرار دهید، سپس خمیر را دو نیم کنید و هر نیم را به شکل مستطیل 20*30 سانتی متری با ضخامت 5 میلی متر باز کنید.
- اکنون پوره گوجه فرنگی (سس کچاپ و گوجه فرنگی) را روی خمیر طوری پخش کنید که از هر طرف یک سانتی متر خالی بماند.
- حالا پیاز، آناناس، ژامبون، پنیر گودا و جعفری را با هم ترکیب کنید و روی پوره گوجه فرنگی پخش کنید و این بار 2 سانتی متر خمیر را از هر طرف خالی نگه دارید.
- به یاری کاغذ روغنی خمیر را از درازا رول نمایید. حال هر رول را به 8 قسمت برش بزنید و در سینی فر بگذارید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا روی آن طلایی رنگ گردد.
پیتزای رولتی خوشمزه شما آماده است آن را به زیبایی تزئین و در سفره قرار دهید.
منبع: setare.com
تاریخ انتشار: 28 آذر 1399
آخرین بروزرسانی: 28 آذر 1399
گردآورنده: rayban3447glasses.mahsanblog.ir
شناسه مطلب: 68717
به "طرز تهیه پیتزای رولتی ژامبون و آناناس" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزای رولتی ژامبون و آناناس"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید